Array ( [_edit_last] => Array ( [0] => 1 ) [_edit_lock] => Array ( [0] => 1561029667:1 ) [su_project-brief] => Array ( [0] => To create an interesting colourful family home, with an open plan living space, without the need for any structural changes. ) [su_project-solution] => Array ( [0] => Using contemporary materials, vision, and carefully designed storage and furniture layout, and allowing the light to emphasise the injection of colour, a beautiful balance of family functionality versus design was created. ) [su_project-type] => Array ( [0] => interior-design ) [project_category] => Array ( [0] => a:2:{i:0;s:2:"61";i:1;s:2:"57";} ) [_project_category] => Array ( [0] => field_5a09940d49970 ) [_yoast_wpseo_content_score] => Array ( [0] => 30 ) [su_homepage-featured] => Array ( [0] => 0 ) [su_bg-colour] => Array ( [0] => gold ) [_thumbnail_id] => Array ( [0] => 341 ) [_bj_lazy_load_skip_post] => Array ( [0] => false ) [_yoast_wpseo_metadesc] => Array ( [0] => To create an interesting colourful family home with open plan living space without any structural changes. ) [su_project-featured-portrait-left] => Array ( [0] => 345 ) [su_project-featured-rectangle-right] => Array ( [0] => 299 ) [su_project-featured-square-right] => Array ( [0] => 301 ) [su_project-carousel] => Array ( [0] => 302 [1] => 303 [2] => 304 [3] => 305 [4] => 307 [5] => 313 [6] => 314 [7] => 317 [8] => 319 [9] => 320 [10] => 324 [11] => 325 [12] => 328 [13] => 335 [14] => 336 [15] => 341 [16] => 345 [17] => 348 [18] => 349 [19] => 352 [20] => 354 [21] => 359 [22] => 360 [23] => 371 [24] => 376 ) [su_project-featured-square-1] => Array ( [0] => 343 ) [su_project-featured-square-2] => Array ( [0] => 318 ) [su_project-featured-bottom] => Array ( [0] => 319 ) )

The Brief

To create an interesting colourful family home, with an open plan living space, without the need for any structural changes.

Array ( [0] => To create an interesting colourful family home, with an open plan living space, without the need for any structural changes. )

The Solution

Using contemporary materials, vision, and carefully designed storage and furniture layout, and allowing the light to emphasise the injection of colour, a beautiful balance of family functionality versus design was created.